Over het programma

Verwachtingen zijn een mooi iets. We proberen ze ook zoveel mogelijk waar te maken, maar kunnen niet alles garanderen.Het programma van de ZESC is erg uitgebreid. Er is het hele weekend door van alles te doen en te zien. Het aanbod van de modules richt zich op nog niet gekwalificeerde leiding. Je kunt natuurlijk ook een module volgen als je al gekwalificeerd bent. Daarnaast is er voor ervaren leiding ook nog genoeg andere dingen te beleven.

Wat kan ik allemaal verwachten?

Verwachtingen zijn een mooi iets. We proberen ze ook zoveel mogelijk waar te maken, maar kunnen niet alles garanderen.
De volgende dingen zijn in ons programma opgenomen. Op 1 maart zullen we het vernieuwde programma presenteren!

We kunnen alvast wel verklappen dat er weer een heleboel leuke en interessante workshops komen!

Natuurlijk kun je zoals altijd weer de basis modules volgen of de training voor teamleiders volgen. Daarnaast zijn er volop verdiepende cursussen.
In de ZESC University komen weer een aantal professionals met interessante onderwerpen.

Ben je bestuurslid? Dan is er ook voor jou genoeg interessants. Zoals bijvoorbeeld effectief beïnvloeden en coaching.

Voor de lekkerbekken is er weer Karin’s Kookhoekje met deze editie weer nieuwe technieken en lekkernijen. Maar er komt zeker meer.. i.i.g. iets met cocktails!

Ben je een liefhebber van Outdoor dan kan je volop nieuwe ideeën opdoen, zo zullen de MPSE en het houhakkerskamp een aantal workshops organiseren en gaan we iets doen met slapen op hoogte!

Ook als je van creatieve dingen houdt is er weer voldoende te doen, wat dacht je van een workshop glas graveren of professionele schmink?

En doe je het liever rustig aan? Kom dan naar ons ZEN plein, maak een Bob Ross schilderij, doe wat yoga of leer hoe je een massage geeft! Ook zal er weer een ZESCape room zijn en nog veel meer!

Er is dus voor iedere soort scout genoeg te beleven!