Informatie

Kosten

De kosten voor weekenddeelname zijn € 75,- (of € 65,- als je inschrijft voor 1 mei). Dit is een all-in prijs. Hiervoor krijg je 2x ontbijt, 2x lunch, een BBQ, 2x overnachting. Verder kun je je zonder extra kosten inschrijven bij alle trainingen, workshops en andere activiteiten die jij graag zou willen volgen. Veel groepen betalen de kosten voor trainingen/workshops waar leiding aan deelneemt. Vraag binnen je eigen groep zelf na of jullie bestuur dat ook wil doen voor de ZESC.

Locatie

De locatie van de ZESC zal zijn op het prachtige en bekende Scoutcentrum Zeeland te Veere. Deze locatie heeft alles om van de ZESC een geslaagd weekend te maken. Veel kampeervelden, voldoende sanitaire voorzieningen en niet te vergeten een fantastisch activiteitenterrein. Voor velen bekend terrein, desondanks toch hieronder de adresgegevens:

Wulpenburgseweg 6
4351 Veere

Eten en drinken

Tijdens ZESC verzorgt het Fourage-team heerlijk eten en drinken voor alle deelnemers en medewerkers. Het team maakt elke maaltijd buitengewoon. Ze verstrekken twee uitstekende ontbijten, twee heerlijke lunches en een fantastisch diner op zaterdagavond. Het Fourage-team kijkt ernaar uit om van ZESC 2024 een onvergetelijke ervaring te maken en bestaat uit mensen van over de hele wereld die hun unieke talenten toevoegen aan het planning van de maaltijden en feesten. Zorg ervoor dat je ZESC bijwoont en het Fourage-team zal voor eten en plezier zorgen, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.