Inschrijven voor het gehele weekend

Je kan je als groep inschrijven voor het hele weekend. Hierbij geeft 1 persoon zich op als contactpersoon en hij/zij geeft aan met hoeveel mensen jullie groep gaat komen. Doen jullie dit voor 1 mei dan krijg je 10 euro korting per persoon!

Nadat de groep is ingeschreven moet het contactpersoon ook opgeven wie er gaan komen. Dit kan echter ook op een later tijdstip, zodat daar nog even over nagedacht kan worden.Als laatste stap moet ieder persoon zelf inloggen en opgeven wat hij of zij wil gaan doen tijdens het weekend. Buitenom de gave inloopactiviteiten zijn alle trainingen en workshops namelijk alleen toegankelijk als je ervoor hebt ingeschreven online.

De kosten voor weekenddeelname is € 75,- (of € 65,- als je inschrijft voor 1 mei).
Dit is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, een BBQ, 2x overnachting, alle trainingen en andere activiteiten.

 

De inschrijvingen voor ZESC 2024 zijn vol! Het is niet meer mogelijk je in te schrijven.

Op zoek naar een uitleg over groepsinschrijvingen? Klik dan hier!

Ben je benieuwd hoeveel plek nog is bij de trainingen? Link volgt later

Uitleg voor deelnemers over het KE Systeem? Klik hier!

Uitleg voor trainers over het KE Systeem? Klik hier!

Inschrijven als medewerker

Lijkt het je tof om te helpen met ZESC?
Wij hebben veel vrijwilligers nodig met allerlei verschillende functies!
Heb je hier interesse in stuur dan een email naar info@zesc.nl.

Waar betaal ik voor?

De bovenstaande kosten, zijn de all-in prijs. Voor dit bedrag krijg je 2 maal een ontbijt, 2 maal een lunch, een BBQ en 2 overnachtingen op Scoutcentrum Veere. Verder kun je je zonder extra kosten inschrijven bij alle trainingen, workshops en andere activiteiten die jij graag zou willen volgen.

Veel groepen die meedoen met de Zeeuwse Scoutiviteit betalen de kosten voor trainingen/workshops geheel of gedeeltelijk. Vraag daarom binnen je eigen groep zelf na of jullie bestuur dat ook wil doen voor de Zeeuwse Scoutiviteit.

Wil je meer weten waar je geld aan besteed wordt, dan kan je hier een versimpelde begroting van deze editie en de afrekening van de vorige editie zien.

Parkeren

We hebben maar beperkte ruimte voor het parkeren en we vragen dan ook bij opgave om een goede inschatting te maken van het aantal auto’s waarmee jullie komen.
De auto’s zullen geparkeerd worden op het “schelpenterrein”, indien dit vol raakt zullen we een alternatieve parkeerplaats in de buurt gebruiken en de bagage dient dan ook vanaf daar vervoerd te worden naar jouw kampeerplaats aan de waterkant. Hou rekening mee dat er maar beperkte ondersteuning (dmv. karretjes) hiervoor is.

We willen graag een pendeldienst aanbieden vanaf een treinstation in de buurt. Dit graag aangeven in het opgaveformulier in SOL. We kunnen dan exact inschatten of dit mogelijk is.