Inschrijven voor de ZESC

Inschrijven voor het gehele weekend

Je kan je als groep inschrijven voor het hele weekend (Handleiding groepsinschrijvingen).
Doen jullie dit voor 1 mei dan krijg je 10 euro korting per persoon! De inschrijving is pas definitief nadat de penningmeester van je groep goedkeuring heeft gegeven voor het gebruik van de groepsrekening (Goedkeuring gebruik groepsrekening). Wordt dit geweigerd, dan wordt je inschrijving geannuleerd.
Nadat de groep is ingeschreven moet het contactpersoon ook opgeven wie er gaan komen. Dit kan echter ook op een later tijdstip, zodat daar nog even over nagedacht kan worden.
Als laatste stap moet ieder persoon zelf inloggen op zeeland.kesysteem.nl opgeven wat hij of zij wil gaan doen tijdens het weekend. (Handleiding Deelnemer KEsysteem (1)) Buiten de gave inloopactiviteiten zijn alle trainingen en workshops namelijk alleen toegankelijk als je ervoor hebt ingeschreven online.

De kosten voor weekenddeelname is € 70,- (of € 60,- als je inschrijft voor 1 mei).
Dit is inclusief 2x ontbijt, 2x lunch, een BBQ, 2x overnachting, alle trainingen en andere activiteiten.

Inschrijven voor een dag

Ook dit is een groepsinschrijving maar hier heb je de mogelijkheid om de deelnemers op te geven voor 1 of 2 dagen zonder overnachting.

Bij deze optie krijg je niet de korting, maar kan je wel kiezen welke dagen je wilt gaan komen. Want je krijgt namelijk de mogelijk enkel de zaterdag of zondag langs te komen en mee te doen met alles wat we die dag bieden.
De mogelijkheden op een rijtje:

  • Enkel de vrijdag (20,-)
  • Enkel de zaterdag (30,- inclusief BBQ)
  • Enkel de zondag (20,-)
  • Zowel zaterdag als zondag, maar niet overnachten (50,- incl. BBQ)

Inschrijven als medewerker

We hebben ook flink wat medewerkers nodig. Heb je hier interesse in stuur dan een email naar info@zesc.nl

Waar betaal ik voor?

De bovenstaande kosten, zijn de all-in prijs. Voor dit bedrag krijg je 2 maal een ontbijt, 2 maal een lunch, een BBQ en 2 overnachtingen op Scoutcentrum Veere. Verder kun je je zonder extra kosten inschrijven bij alle trainingen, workshops en andere activiteiten die jij graag zou willen volgen.

Veel groepen die meedoen met de Zeeuwse Scoutiviteit betalen de kosten voor trainingen/workshops geheel of gedeeltelijk. Vraag daarom binnen je eigen groep zelf na of jullie bestuur dat ook wil doen voor de Zeeuwse Scoutiviteit.

Parkeren

We hebben maar beperkte ruimte voor het parkeren en we vragen dan ook bij opgave om een goede inschatting te maken van het aantal auto’s waarmee jullie komen.
De auto’s zullen geparkeerd worden op het “schelpenterrein”, indien dit vol raakt zullen we een alternatieve parkeerplaats in de buurt gebruiken en de bagage dient dan ook vanaf daar vervoerd te worden naar jouw kampeerplaats aan de waterkant. Hou rekening mee dat er maar beperkte ondersteuning (dmv. karretjes) hiervoor is.

We willen graag een pendeldienst aanbieden vanaf een treinstation in de buurt. Dit graag aangeven in het opgaveformulier in SOL. We kunnen dan exact inschatten of dit mogelijk is.