Logistiek

Terwijl jij als doorgewinterde scout nog lang niet denkt aan het pakken van je tas, zijn wij al druk bezig op het ZESC terrein. Twee tot drie dagen voordat jij als deelnemer arriveert, is team logistiek al druk met het opzetten van alle tenten!* Die eerst nog overal vandaan gehaald moeten worden.
In die tenten komen totaal meer dan 100 stoelen, tafels en verlichting en we zorgen voor beamers en schermen.

Wat we nog meer doen? We zorgen ervoor dat jij en alle andere deelnemers aan tafels en op banken kunnen zitten tijdens ontbijt of de BBQ. Genoeg zitplaats voor iedereen!**
En ben je even klaar met al die workshops of modules? Wij zorgen ervoor dat je kunt chillen op een Lamzac*** in de zon of onder een flap mocht het regenen.

Ga jij na een gezellig, geslaagd en soms wat vermoeiend weekend weer naar huis, dan gaan wij nog een dag of 2 door, want alles moet na het weekend ook weer worden afgebroken, schoongemaakt en opgeruimd.

Dus als jij straks je workshop hebt gevolgd, klaar bent met de module of van je drankje aan het genieten bent op je Lamzac, denk dan even dat Team Logistiek dat dat voor je mogelijk heeft gemaakt.

Het aller mooiste van de medewerkers van Team Logistiek: Ons ZESC weekend duurt niet 2 dagen maar bijna een week! Wij genieten er het langste van!

*Onder alle tenten wordt verstaan de tenten die worden gebruikt voor trainingen, workshops en feest. Niet je eigen tent. Die mag jij als deelnemers lekker zelf opzetten.
**Genoeg zitplaats op basis van het feit dat niet alle deelnemers tegelijk zullen ontbijten of zitten tijdens de BBQ. Het kan zijn dat je met 5 personen op 1 bank moet zitten.
***Lamzac dient zelf gevuld te worden met lucht 🙂