Eten & Drinken

Het team

ZESC 2020, dat gaat ‘m worden! En terwijl dat gezegd wordt tijdens de evaluatie van ZESC ’18, is de vervolgvraag van het organisatieteam of ik weer bereid ben het eten te bereiden. Mijn antwoord is duidelijk: NEE! Want eten bereiden, daar ben ik geen ster in. Gelukkig verwachten de meesten dan ook geen eten van een sterrenrestaurant, dus kan ik wederom niet anders dan “JA, IK WIL” antwoorden! Het geluk is overigens geheel aan jullie zijde, want eten bereiden ga ik ook dit jaar niet doen, gelukkig is er een team dat mij hierin bijstaat, die kunnen dat veel beter.

Naast het vullen van jullie hongerige, knorrende, en naar voedsel snakkende buikjes, doet ons team Fourage natuurlijk nog veel, veel meer. We staan elke dag als eerste op, gaan als laatste naar bed, of soms niet en overnachten we in de hottub alwaar team veiligheid ons verrast met krabben en koud water. Natuurlijk zorgen we ook dat het jullie qua drank aan niets onbreekt! Liters koffie, een half glas thee, een shotglaasje bier of een heerlijke slok melk uit een kokosnoot. (Je kent het wel, drink met je billen bloot, melk uit een kokosnoot, je gaat vanzelf dood, ehh, onee. Je wordt vanzelf groot, dat was het!)

Het gehele weekend staat er een speciaal op uithoudingsvermogen en uiterlijk geselecteerd team klaar om alle deelnemers en medewerkers te voorzien van eten en drinken. Wij zorgen voor een subliem ontbijt, een overheerlijke lunch, en op zaterdagavond verassen we jullie met een geweldige avondmaaltijd, wat eigenlijk al een programma op zich zal worden! Ook zorgen we tijdens de trainingen voor een (wellicht) goede kop koffie en thee! Uiteraard verzorgt dit geweldig team ook het eten en drinken voor de medewerkers en trainers!

Team Fourage is een bijelkaar geraapte bende van mensen uit bijna heel Nederland. Dat maakt het team erg bijzonder. De klemtonen liggen hier en daar wat anders, we praten met een ander accent, wat de pret natuurlijk zeker niet zal drukken. Team Fourage is er klaar voor, we maken er weer een geweldige ZESC van! Dat doen we natuurlijk niet alleen, want zonder de deelnemers en andere medewerkers zijn we voornamelijk bezig met eten uit ons neus. Zorg dus dat je er bij bent, zodat wij onze spreekwoordelijke benen uit ons lijf zullen rennen voor je. Echt rennen doen we niet, daar hebben we te veel voor gegeten. En rennen is natuurlijk ook eigenlijk gewoon voor dieren.

Je kunt de mensen van team Fourage herkennen aan hun onmogelijke luie uitstraling. Niet omdat we zo lui zijn, maar omdat we altijd doen alsof we onze zaakjes tiptop in orde hebben. En dat vragen we ook van jullie, dat jullie ook gewoon doen alsof wij onze zaakjes tiptop in orde hebben.

We hoeven ons tenslotte ook niet uit te sloven, want we hebben een eervolle monopoly-positie weten te bemachtigen en alle andere fourageteams die ook graag een stukje van de fourage wilde doen hebben we keihard uitgekocht en weggeconcurreerd. Daarom kunnen we nu gewoon lekker doen waar we goed in zijn. En waar we goed in zijn, dat weet je van voorgaande jaren en anders ga je dat beleven tijdens ZESC 2018.

Feest!

Team Fourage doet daarnaast nog meer, want alleen een beetje kokkerellen, kan iedere scout! Wij zetten de feesttent elke avond op zijn kop met een mooi feest en op zaterdag verzorgen we een volledig feestprogramma compleet met band en DJ! Dat moet je opzich eens zelf proberen, je tent op zijn kop zetten. Valt niet mee kunnen we je vertellen. Uiteraard voorzien we eenieder dan ook van een goed getapt gerstenat, een verfrissende wijn, of een verkoelende Cola! (niet inbegrepen in de kampprijs). Op speciaal verzoek kunnen we natuurlijk ook andere, hier niet nader te beschrijven verrassingen aanbieden. Uiteraard tegen een zeer riante vergoeding, al dan niet in natura.

Speciaalbier

Natuurlijk ontbreekt ook deze editie de speciaalbiertent niet, alwaar men bij vriend Mark terecht kan voor een semi-goed gesprek wat altijd nergens over blijkt te gaan en waar je nooit wijzer vandaan komt. Eventueel staat dokter Rossi dan voor je klaar om je bij te staan met een luisterend oor.

Snacks

Voor eenieder die onze culinaire hoogstand niet gewend is, staat team fourage klaar met een vette snacktent welke geheel ter beschikking staat voor het kopen van een heerlijke portie patat en andere vette bende. De frietjes zijn er vanaf vrijdag tot en met zondag, dus heb je vrijdagavond geen tijd om te eten voordat je naar ZESC komt, wees dan vooral welkom op ons zomerterras met geweldig uitzicht over het Veerse meer, alwaar eenieder zich flink te buiten kan gaan aan patat, friet, kroket of hamburger! (en nog zoveel meer!) Uiteraard met speciale aandacht voor iedereen, en altijd ruimte voor een gesprek op niveau! (ons niveau, dit kan afwijken met het niveau waarop jullie communiceren, dat ligt waarschijnlijk een stuk hoger dan de onze!)

Belangrijke mededeling

Voor alle stafleden van team fourage volgt hieronder een belangrijke dienstmededeling:
-.. . / –. . .. – / .. … / –. . — — .-.. -.- . -. .-.-.- / .. -.- / …. . .-. …. .- .- .-.. —… / -.. . / –. . .. – / .. … / –. . — — .-.. -.- . -. .-.-.-