Locatie en tijden

De locatie

De locatie van de ZESC is, zoals jullie van ons gewend zijn, het prachtige en bekende Scoutcentrum Zeeland, te Veere. Deze locatie staat ons toe om elke ZESC weer tot een geslaagd weekend te maken. Naast de grote hoeveelheid kampeervelden, voldoende sanitaire gelegenheden en een prachtige locatie aan het Veerse meer, is er ook genoeg ruimte om alle activiteiten van de Zeeuwse Scoutiviteit. Zowel voor de cursussen als het feest.

Het adres van Scoutcentrum Zeeland is:
Wulpenburgseweg 6
4351 PB, Veere

Komende editie willen we graag een indeling maken met daarin onderscheid voor de wat rustige kampeerders en de scouts die het wat later maken. Deze 2 groepen komen op verschillende kampeervelden te staan zodat zij elkaar niet tot last zijn! Dit om voor iedereen de ZESC een super gaaf weekend te maken. Je kan aangeven of je hier gebruik van wilt maken bij het inschrijven.

Parkeren

Uiteraard bied de ZESC ook parkeerruimte aan voor de deelnemers. Helaas hebben we maar een beperkte hoeveelheid ruimte voor de voertuigen. We vragen jullie daarom om bij het inschrijven een goede inschatting te maken van de hoeveelheid voertuigen waarmee jullie komen.

De initiële parkeerplaats is op het “Schelpenterrein”. Wanneer deze vol raakt zullen we een alternatieve parkeerplaats in de buurt gebruiken. Kom dus op tijd, want de secondaire parkeerplaats is best een eindje lopen en er is maar beperkte ondersteuning (d.m.v bijv. karretjes) hiervoor beschikbaar!

Tijden en Datums

Alle Scoutiviteiten vinden om het jaar (elk even jaar) plaats in het 3e weekend van september. Zo ook de ZESC. De Zeeuwse Scoutiviteit zal dit keer zijn op 18, 19 en 20 september 2020. Hier zal 18 september de aankomstdag zijn waarop iedereen zijn tenten neerzet en kan genieten van alles wat we als ZESC zijnde neerzetten. Op 20 september zal de sluiting zijn en moet iedereen weer zijn spullen pakken.

De precieze tijden zijn nog niet bekend, maar zodra wij meer hier over weten, weten jullie het ook!